Thursday, February 7, 2013

Nyt år - nyt hår

En helt igennem fantastisk titel, men det er nu engang den I får. Og jeg er da blevet klippet. For første gang siden vi flyttede til Sverige. Men det er ikke så meget anderledes. Blot lidt kortere end normalt.

Der sker så meget lige nu. Vi er i gang med at se om vi kan få renoveret det hus vi ejer i DK så vi (muligvis) kan flytte ind i det, når vi nu engang bliver smidt ud fra den lejlighed vi har i Uppsala.
Jamen det er vilkårene. Og vi er endda forberedt på at jeg skal pendle mellem Stockholm og LilleNordjyskBy indtil jeg finder noget andet. Men det er så umannerligt svært at blive ved med at finde et sted at bo i Sverige. Hvis vi så bare kunne finde et sted hvor vi kunne bo mere end 6 mdr. af gangen.... Men i Sverige er det meget at forlange. Medmindre at man kan købe sit eget. Hvilket vi desværre ikke kan som det ser ud lige nu. Og selvom vi efterlader nye venskaber, så flytter vi tilbage til netværk og familie lige ved hånden. Og andre fordele. Selvom det er LilleNordjyskBy. Og der er bagdele ved det. Kommer til at savne Storbylivet og Uppsala.

Men med lidt god vilje får jeg arbejde i Aalborg. Eller Randers. Eller Aarhus.

Vi må fokusere på fremtiden. Og gøre det, der er mest rigtigt.

EDIT: Har rettet en forfærdelig masse stavefejl. Lader til at stavekontrollen var slået til på engelsk....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...