Det er en ret vi har fået før. Den er eminent som hurtig frokost eller restemad (hvis man har lidt pasta i overskud fra dagen før) og så er den ikke specielt dyr. Som regel varmer jeg bønnerne i en gryde for sig selv, men her til aften blev jeg enig med mig selv om, at det da måtte være lige så godt - hvis ikke bedre - at varme dem sammen med sovsen.
Jeg brugte:
- 1/2 hakket løg
- 1 fed hvidløg i tynde skiver
- 1 tsk olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk oregano
- 1/2 spsk basilikum
- lidt timian
- 1/4 grøntsagsbouillonterning
- salt og peber
- 1 dåse red kidney beans (uden lage)
Jeg svitsede løg og hvidløg i lidt olivenolie og tilsatte resten af ingredienserne.
Det stod og simrede mens spaghettien kogte.
Samtidig lavede jeg hvidløgstoast:
- 2 skiver toastbrød/sandwichbrød (gerne groft brød)
- 2 tsk olivenolie
- hvidløgspulver og salt ELLER hvidløgssalt
Ristes enten i ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter - eller hvor sprødt man nu vil have det. Husk at holde godt øje med det.
Det var ikke så ringe endda :D
Spaghetti med red kidney beans-tomatsovs og hvidløgstoast. |
No comments:
Post a Comment